Peralatan dapur berkualiti tinggi yang
direka dan dibentuk untuk anda di Australia
 
"Seperti kata orang tua-tua: anda bayar untuk KUALITI dan KUALITI akan kekal lama" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
proven-logo
Semua ulasan kami adalah disahkan benar

Untuk membalas trend ulasan palsu yang membanjiri internet, Froothie baru-baru ini telah bekerjasama dengan Proven Credible, pihak ketiga yang khusus dalam mengesahkan testimoni untuk memastikan testimoni kami adalah disahkan benar.

Ini adalah satu lagi langkah untuk menunjukkan komitmen kami secara tegas dalam mematuhi Seksyen 29 Akta Persaingan dan Pelanggan 2010: "Seseorang tidak seharusnya membuat perwakilan palsu atau megelirukan mengenai testimoni oleh mana-mana pihak atau wakil yang bertujuan menjadi testimoni."

Komen pelanggan tentang produk dan perkhidmatan kami juga boleh ditemui di halaman Facebook dengan menekan di sini.

 

Testimoni-testimoni Pelanggan Kami

"Saya kini telah mencuba beberapa pengisar berkelajuan tinggi ini dan telah memilih satu yang saya suka, kini sangat disyorkan dan juga dijual: Optimum 9400. Saya telah menggunakan Blendtec komersial yang besar, dan ia tidak selancar atau dikisar seperti Optimum 9400 (1/4 dari harganya!)." Baca keseluruhan ulasan di: Kimmithgone NZ Hempseed Oil
-Kim Renshaw


"Sebab mengapa saya memilih Optimum 9400 (dan seterusnya membuat keputusan mengedarkannya kepada anda semua) ialah selepas melakukan kajian ke atas harga, kualiti, keserbabolehan, perkhidmatan selepas jualan,jaminan, Optimum menjadi yang pertama bagi saya." Baca keseluruhan ulasan di: Health Yeah
-Hannah Horton


"Saya ingin mencari pengisar yang boleh saya jual di dalam kedai dalam talian saya yang sepadan dengan Vitamix dengan kualiti dan pengisar yang mampu dimiliki keluarga. Saya juga ingin memastikan dengan meletakkan nama saya di belakang sesuatu .. bahawa pengisar ini akan memotongnya terutamanya mengetahui bagaimana kita menggunakannya!" Baca keseluruhan ulasan di: The Raw Food Mum
-Sarah Nolan


"Bukti adalah di dalam hasilnya dan, dalam keadaan ini Optimum bersinar melalui jus epal dan lobak merah yang halus, dan sedap diminum." Baca keseluruhan ulasan d: T3 Magazine
-Max Parker


"Saya sangat kagum dengan pemerah jus perlahan Optimum 400 dan pengisar Optimum 9400 sehingga saya kini telah bersetuju untuk menjadi duta jenama untuk produk-produk ini." Baca keseluruhan ulasan di: Natural Juice Junkie
-Neil Martin


"Saya telah mencuba pelbagai jenama dengan harga-harga yang berbeza, dan setakat ini Optimum adalah yang terbaik antara semua yang lain. Baca keseluruhan ulasan di: Food For Thought (Health Coach)
-Samantha Baird


"Biar saya mulakan ulasan ini dengan menyatakan Generasi Ke-2 - Optimum 9200 adalah pengisar terbaik yang pernah saya miliki… dan saya telah menggunakan beberapa daripadanya. Baca keseluruhan ulasan di: Om Nom Ally
-Alison Murray


"Saya perlu katakan bagi seseorang yang baru memasuki dunia jus dan mereka berfikir untuk mendapatkan pemerah jus, saya rasa ini adalah pemerah jus yang terbaik! Saya telah menggunakan Optimum 400 untuk hampir sebulan sekarang! Saya telah mengambil semua sayuran hijau yang anda dapat fikirkan dan sayur-sayuran biasa yang kita hasilkan jus setiap hari! Baca keseluruhan ulasan di: Ulasan untuk Optimum 400
-Sarah The Raw Food Mum


Kagum! Telah memesan 9400 pada malam Rabu, ia sampai pada pagi hari Isnin! Saya sukakannya

 

 Saya baru sahaja menerima Optimum 9400.. Mengagumkan.. ia menghasilkan smoothie yang terbaik.. lobak merah..strawberi..blueberi..oren..kubis..bayam..lsa..serbuk protein..spiralina..ais.. campak semuanya ke dalam.. dan voila.. ia sangat mengejutkan saya.. jadi saya berharap untuk mencuba..semuanya.. terima kasih Froothie.. saya akan sebarkan berita ini..” ”

 “Hanya untuk mengemaskini....Optimum 9400 saya telah dihantar lebih kurang sebulan yang lalu dan telah digunakan hampir setiap hari. kebanyakannya saya membuat smoothie buah/sayur tetapi berharap untuk membuat yang lebih mencabar. Saya sedikit risau tentang perbelanjaan tunai permulaan tetapi sangat gembira saya mengambil risiko. Kehebatan pengisar ini sangat menakjubkan!”

 “Hai pasukan Froothie, baru sahaja menerima pengisar 9400 saya dan telah menggunakannya dengan menggunakan resipi dari buku yang didatangkan dengan pengisar ini. Pengisar yang mengagumkan, terima kasih untuk perkhidmatan dan produk yang hebat. Ian Howell.”

 

 “Wah - telah menghasilkan kek keju raspberi yang menakjubkan malam ini dengan 9200 saya - Generasi ke-2. Saya menggunakan resipi dari The Rawtarian, dan ia sangat lazat! Sangat mudah dengan pengisar saya :-) ”

 

 

 “SUKA SUKA SUKA optimum 9200 - Generasi ke-2 saya!! Ini ialah Maxi, anak lelaki saya yang berusia 8 bulan, menyukai smoothie hijaunya. Dia mengambilnya setiap hari sejak bulan lepas. Ia vitamin tambahan hariannya!”

 “Barang saya sampai hari ini. Di sini sejuk dan lembap, jadi saya membuat keputusan untuk membuat sup jagung. Terima kasih kepada pemuat naik pada laman web Froothie.”

 

 “Saya sukkkkkkkkkka Optimum 9400 saya :-)”

 “Sukakan froothie saya! Terima kasih semua :-) Banyak lagi video akan dimuat naik. http://www.youtube.com/watch?v=3FfuUIIaNic

 "Sarapan kurang daripada 20 saat!”

 

 “Terima kasih banyak untuk perkhidmatan hebat yang hampir dengan Hari Natal. 'bar smoothie Hari Natal' untuk sarapan adalah kejayaan yang besar. Pengisar sebenar sangat pantas, hebat dan menghasilkan semuanya dengan sangat halus. Kami kini minum smoothie setiap hari dan anak-anak sukakannya. Terima kasih Sekali Lagi!!”

 “Froothie, anda semua hebat. Sebagai peniaga, kami jarang menerima pujian apabila kami memberikan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa. Tetapi anda semua lebih dari layak.

Saya membuat tempahan saya untuk Optimum 9400 pada 23hb. Saya sangat teruja melihat bungkusan saya sampai esoknya, sehari sebelum Krismas!

Sukakan pengisar baru saya, ia membuat smoothie mangga yang hebat!”

 

 


"Saya jarang meninggalkan ulasan. Froothie dikecualikan kerana perkhidmatan pelanggan & produk mereka yang telah saya beli adalah hebat. Saya membeli Optimum 9400. Saya telah memilikinya hampir 8 hari. Ia sangat berkesan & motornya sangat, sangat mengagumkan. Terdapat serpihan kecil pada bibir penutup & Froothie menggantikannya tanpa ragu-ragu. Pengisar sebenar benar-benar menjadikan makanan ke cecair pada tahap piawaian tertinggi. Ia sangat memudahkan saya untuk mengambil makanan mentah, segar, dan tidak diproses. Sukar untuk saya menggambarkan apa yang saya fikir tentang produk ini.

Saya tahu kesihatan saya, mental & fizikal hanya boleh diperbaik kerana produk ini memberikan segala yang ia janjikan. Smoothie saya sangat halus. Ia juga sangat pantas untuk memproses makanan saya. Tidak seperti pengisar saya yang lain (mahal), Optimum seolah-olah memproses makanan tinggi ke atas, jadi kandungannya tercampur secara keseluruhan. Dengan pengisar lama saya ia cuma di bawah & tidak akan tercampur kecuali saya tambahkan air - bukan sesuatu yang sering saya lakukan.
Ia membuat mentega badam & susu dengan mudah. Gembira untuk melihat syarikat yang benar-benar berorientasikan pelanggan & untuk memahami kecekapan pengisar ini. Terima kasih Froothie. Elizabeth
-Elizabeth Illari (Darlington, WA)

"Saya akan mengesyorkan pengisar ini kepada semua orang, kerana anda boleh menghasilkan hampir segalanya. Sama ada anda ingin meningkatkan makanan berasaskan sayuran mentah, membuat sos anda sendiri, menghasilkan pencuci mulut yang lazat dan juga membuat koktail buah-buahan, maka mesin ini untuk anda. Baca keseluruhan ulasan di: Girl on Greens
-Mikayla Phiefer

Sebagai seorang vegan saya suka smoothie yang ringkas dan sihat dengan buah, kacang, kurma dan sayuran. Pengisar lama saya hanya boleh menghasilkan bahan-bahan ini dengan kasar! Pengisar Optimum mengisar semuanya dengan segera. Tambahan pula ia kelihatan hebat, ia tidak bising dan sangat mudah dibersihkan. Optimum hebat!
-Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)


Hai Roy dan pasukan di Athena Solutions, saya ingin mengucapkan terima kasih kerana saya telah menerima Optimum saya dan bantuan dan sokongan pasukan anda sangat meyakinkan. Pengisar ini bekerja dengan baik. Ia mengisar dengan cantik, menghasilkan smoothie yang hebat dan sup panas. Saya pernah mempunyai Vita-mix daripada anak perempuan sambil membuat keputusan untuk membeli dan Optimum menjadi sangat baik, melakukan semua yang Vita-mix lakukan, jadi saya sangat gembira dengan hasil dan harga yang lebih menarik, dengan jaminan 7 tahun yang sama. Terima kasih banyak
-Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)


Pertama sekali saya ingin mengucapkan terima kasih untuk perkhidmatan pelanggan anda yang menakjubkan. Dari awal lagi anda sangat membantu dengan semua maklumat dan nasihat yang saya minta. Saya juga menghargai betapa mudahnya syarikat anda dihubungi. 
Kedua saya ingin menyatakan betapa gembiranya saya dengan Optimum. Saya dahulunya menggunakan pengisar standard yang baru dari kotak dan selepas menggunakannya selepas sebulan, ia tidak berfungsi. Saya menghasilkan agak banyak smoothie dan memerlukan sesuatu yang lebih tahan lama. Selepas menggunakan Optimum untuk kali pertama saya sangat gembira bagaimana pantas dan mudahnya ia. Smoothie terhasil sangat halus dan berkrim dan rasanya hebat. Ia menjimatkan masa saya dan ia lebih sesuai untuk digunakan secara tetap. Saya boleh menghasilkan semuanya dengan segera dan inginkannya lagi. Saya benar-benar sukakannya dan asyik bercerita tentangnya sejak saya mendapatkannya.
Saya sedang minum smoothie apabila kita bercakap tentang mencampurkannya pagi ini. Saya tidak dapat berhenti tersenyum pagi ini kerana saya mengisar semua bahan-bahan dan ia sangat pantas dan mudah yang menjadikannya lebih menarik seperti semua orang lain, saya sangat sibuk dan masa itu emas.
Kawan saya juga berminat untuk membeli pengisar baru, selepas melihat Optimum baru saya, dia membeli yang sama keesokan harinya. Saya pasti semua yang membeli Optimum akan sangat gembira seperti saya.
Terima kasih sekali lagi.
-Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)


Kepada Froothie, Terima kasih kerana menguruskan penghantaran segera pengisar-pengisar Optimum baru kami. Kami sangat kagum dengan perkhidmatan pelanggan anda yang hebat dan akan mengesyorkan Athena Solutions tanpa ragu-ragu. Komunikasi dari anda dan Roy adalah luar biasa, semua pertanyaan kami dijawab dengan segera dan adalah menggembirakan untuk berurusan dengan syarikat yang mempunyai kemahiran perkhidmatan pelanggan yang hebat.
-Gary Griffith (Floreat, WA)

"Terima kasih untuk pengisar saya, saya sukakannya... berniat ingin membeli vitamix tetapi melihat laman web anda saya memilih pengisar anda dan saya sangat gembira ia boleh melakukan semua yang vitamix lakukan saya telah membuat jus, mentega kacang, smoothie hebat kami menggunakannya setiap hari
-Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)


"Saya sukakan Optimum saya!! Saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih untuk jualan mesin yang hebat ini, saya sangat sukakan pengisar saya ia menyebabkan saya makan makanan yang lebih berkhasiat.
-Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)


Hai saya baru saja menerima pengisar, ia sangat ringan di dalam kotak dan saya risau ia mungkin kecil, apabila saya membuka kotak saya terkejut dengan saiz asasnya. Kemudian saya tidak sabar untuk mencubanya untuk melihat jika ia bagus, jadi saya mencuba susu kocak pisang kegemaran saya, tiada isu... menghancurkan pisang yang besar dengan 200 ml susu dikisar untuk 35 saat; saya kagum, tiada tanda sebarang pembaziran, ia hasil terbaik yang pernah saya hasilkan, dan hanya dalam 35 saat. Sangat kagum, tidak sabar untuk mencuba koktail hujung minggu ini.
PS. Mudah dibersihkan, letak air didalamnya, hidupkannya untuk 10 saat, keluarkan air dan keringkannya.
-Anthony Butler (Bendigo, VIC)


"Saya teruja untuk memberitahu anda bahawa pengisar telah sampai hari ini! Ia benar-benar hebat! Saya sangat menghargai perkhidmatan pelanggan yang cemerlang yang telah saya terima - saya tidak akan ragu-ragu untuk mengesyorkan Optimum atau Froothie/Athena Solutions kepada sesiapa yang saya kenal!
Terima kasih banyak untuk bantuan anda
-Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)


Kepada Roy
Saya menerima pengisar saya (dihantar di tempat kerja) pada hari Khamis. Seluruh pejabat saya tahu ia datang - saya tidak dapat menyembunyikan keterujaan saya. Pada waktu rehat saya bergegas ke pasar dan membeli beberapa sayur-sayuran dan buah-buahan untuk dikisar. Pengharapanyang tinggi. Saya kisar dua jus untuk dikongsi dengan rakan sekerja saya; satu minuman Popeye timun, epal hijau, halia, pudina, limau nipis dan bayam, satu lagi betik, mangga, anggur dan pudina. Kedua-duanya sedap dan bertekstur sangat licin.
Saya tidak sabar untuk pulang ke rumah dan cuba mengisar dengan ais. Sebaik tiba di rumah saya membuat satu lagi jus sayuran, frappe buah dan Freddo Espresso. Jika anda tidak tahu apakah ia lihat gambar di bawah. Hanya satu atau dua cawan espresso, gula atau madu dan kisar ais dengan rata. Menakjubkan!
Saya sangat gembira dengan Optimum dan tidak sabar untuk mencuba lebih banyak resipi! Jadi sila hantarkan PDF jika ia tersedia.
Saya belum lagi mencuba mengisar biji kopi kami atau membuat pes badam tetapi saya akan dan akan melaporkan bagaimana hasilnya. Pes badam akan menjadi yang istimewa jika saya berjaya. Ia diinspirasikan oleh Amalou - lepa yang dibuat dari kacang Argan di Morocco - kacang yang sama yang dimampat untuk minyak kosmetik Morocco. Ia mengandungi kacang, kayu manis dan saya rasa tahini di dalamnya. 
Jadi terima kasih banyak.
-Tina Loppacher (Haymarket, NSW)


Ya, setakat ini ia hebat. Saya gunakannya pada hari pertama untuk membuat gabungan mentega kacang daripada badam, gajus dan kacang brazil. Saya lakukan semua itu dengan kelajuan  rendah. Saya sukakan cara vorteks itu bergerak keseluruhan mencampurkan sisi dan bawah sehingga semuanya rata. Terdapat yang lain yang tidak dapat melakukannya dengan pes likat kerana ia tersangkut di dinding dan bucu.
-Andrew Healey (Mansfield, Queensland)


Hai Froothie,
Ya semuanya bagus. Saya kagum dengan pengisar ini .. ia lebih kepada apa yang saya inginkan berbanding mesin terdahulu.. yang ini lebih kurang sama dengan vitamix.
bagus untuk mempunyai beberapa program tetapi bagus jika hanya menghidupkannya dan biarkan ia bergerak untuk jangka masa lama atau pendek yang saya suka. pengisaran sangat lancar.. terima kasih sekali lagi untuk bantuan anda
-Kurt Vogt (Caringbah, NSW)


"Pengisar ini hebat. Rakan isteri saya memiliki VITAMIX 5200, dan dia sangat kagum dengan kualiti dan harganya!
-Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)


Disebabkan pasangan saya bekerja jauh dari rumah untuk tempoh masa yang lama dan kami sangat gembira dengan Optimum sehingga membeli satu lagi supaya kami boleh menggunakannya setiap hari!
-Fiona Crowe (Nedlands, WA)

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (MY)
  Unit 4, 173-181 Rooks Road
  Vermont VIC 3133
  Australia
  ABN: 17 149 490 602
  Customer service : [email protected]

INSTAGRAM