Peralatan dapur berkualiti tinggi yang
direka dan dibentuk untuk anda di Australia
 
"Seperti kata orang tua-tua: anda bayar untuk KUALITI dan KUALITI akan kekal lama" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Bar Jus Dan Kafe

Klik sini untuk maklumat lanjut: Pek Selamat Datang (pdf, 962KB)

Bekerja bagai aur dengan tebing dengan pembekal-pembekal bar jus paling berpengalaman Australia, Froothie telah membentuk sistem unik untuk membantu bar jus mewujudkan perniagaan mereka dan meningkatkan jualan smoothie mereka. Di bawah ialah rumusan bagaimana kami mencapainya:

Buah-buahan Kami:

Bar jus sedia ada akan sentiasa mencari kualiti buah terbaik pada harga kompetitif, dan Froothie menyediakannya. Kami telah bertungkus-lumus untuk memastikan semua pembekal kami mematuhi piawaian kualiti kami, dan kuasa pembelian kami telah membenarkan kami kebolehan untuk menyediakan harga terbaik di dalam pasaran.

Bahan Pengiklanan Kami:

Dalam masa yang sangat singkat Froothie telah berjaya mengembangkan jenamanya secara kebangsaan dan membangunkan asas pelanggan yang sangat setia membolehkan kami mampu menandingi penguasaan semasa yang dikuasai olehy jus Boost. Sebagai bar jus, anda mempunyai pilihan untuk memasukkan nama jenama kami dan juga bahan pengiklanan kami yang pelbagai untuk membantu anda meningkatkan jualan anda.

Pengalaman Kami:

Pengalaman berdekad-dekad pasukan Froothie dalam menyediakan francais terbesar Australia akan membuktikan penentu dalam membantu anda berkembang dan menyesuaikannya di dalam pasaran hari ini. Kami akan menyediakan anda dengan nasihat dan sokongan berkaitan rekaan kedai anda, pendekatan pemasaran, resipi smoothie dan juga pelbagai faktor penting lain di dalam memiliki bar jus yang berjaya. Klik di sini untuk maklumat lanjut tentang perkhidmatan yang kami tawarkan.

Ingin Memulakan Bar Jus anda sendiri?
Kami adalah kedai-satu-hentian anda untuk segalanya yang anda perlukan, klik di sini untuk maklumat lanjut.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (MY)
  Unit 4, 173-181 Rooks Road
  Vermont VIC 3133
  Australia
  ABN: 17 149 490 602
  Customer service : [email protected]

INSTAGRAM